top
logo

Ügyfeleink mondták

A Tenforg Bt. munkatársaihoz többéves munkakapcsolat köt.
Rendszeresen segítséget nyújtanak a Szarvas és Vidéke Takarékszövetkezet vezetékes távközlési rendszerének költséghatékony üzemeltetési megoldásának kidolgozásában és megvalósításában.
Bővebben...
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

Címlap
Telekom az energiapiacon
Rövidesen nem csak telekommunikációs szolgáltatások szerepelhetnek majd a Magyar Telekom által küldött számlákon, a vállalat ugyanis bejelentette, hogy a nagy energiapiaci szolgáltatókkal viszontértékesítési megállapodást kötött.

A távközlési szolgáltató földgáz- és villamosenergia-értékesítésbe kezd áprilistól, mind lakossági, mind üzleti ügyfelei részére. A cég kezdetben csak egy bizonyos ügyfélkör számára nyújt viszontértékesítést, azt azonban egyelőre nem árulták el lapunk kérdésére a Magyar Telekom sajtóosztályán, hogy mely régiókban élők számára érhető majd el az energiaszolgáltatás.

Az energiapiaci belépés célja a szolgáltatási kör szélesítés a meglévő ügyfelek számára, illetve új telekommunikációs ügyfelek szerzése - áll a cég sajtóközleményében. A Magyar Telekom várakozásai szerint a villamosenergia- és földgázpiaci ajánlatai a telekommunikációs szolgáltatások értékesítését is elősegítik majd, így várhatóan az energiaszolgáltatásokkal kiegészülnek majd a jelenleg kínált double play és triple play konstrukciók.

Az áprilistól induló projekt egyelőre csupán a piaci reakciók és az ügyfelek elégedettségi szintjének a felmérését célozza majd, a távközlési szolgáltatónál a pilot projekt eredményeit értékelve a második félévben döntenek majd a további energiapiaci szerepvállalásról. A szolgáltató egyelőre nem hozta nyilvánosságra, mely partnerekkel kötött megállapodást, a potenciális partnerek közt szerepel ugyanakkor a Távszámla szolgáltatásban is jelen lévő ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport, az E.ON Hungária, valamint a Tigáz.

A nagykereskedelmi partnerek segítségével zajló piacbővítés a magyar villamosenergia- és földgázpiaci liberalizáció 2009. júliusi lezárását követően vált lehetővé a Magyar Telekom számára,  így többek közt biztosított az, hogy a viszontértékesítéshez megfelelő mennyiségű villamosenergia és földgáz áll a cég rendelkezésére. A Magyar Telekom meglévő ügyfelei számára összekapcsolt termékként, a telekommunikációs szolgáltatásait kiegészítve fog villamosenergia és földgázszolgáltatást kínálni.

Forrás
itt.

 

 

bottom

Támogatja a Joomla!. Designed by: Free Joomla Themes, hosting. Valid XHTML and CSS.