top
logo

Ügyfeleink mondták

A Tenforg Bt. munkatársaihoz többéves munkakapcsolat köt.
Rendszeresen segítséget nyújtanak a Szarvas és Vidéke Takarékszövetkezet vezetékes távközlési rendszerének költséghatékony üzemeltetési megoldásának kidolgozásában és megvalósításában.
Bővebben...
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

Címlap Távközlési költségcsökkentés
Távközlési költségcsökkentés Nyomtatás


Telefon-megtakarításaiból nem csak
távközlési rendszereit fejlesztheti!

 • Magas a telefonszámlája?
 • Nehezen igazodik el a szolgáltatók tarifái között?
 • Nem tudja kivel tárgyaljon a szolgáltatónál az árakról?
 • Úgy gondolja a távközlési szolgáltatók könnyen tesznek szert nagy nyereségre!
 • A hűségszerződése még nem járt le?
 


1. lehetőség:
A meglévő havi telefonszámlák átvizsgálása alapján ajánlatot teszünk költségcsökkentési lehetőségekre, (pl.: új szerződéskötés, új műszaki megoldás) megtakarítási számításokkal kiegészítve. Díjmentes tevékenység.

2. lehetőség:
Ahol konkrét elképzelés van a távközlési költségcsökkentés menetére, azoknak elvégezzük  a várható költségek, megtakarítások felmérését, a műszaki megvalósítás kivitelezését és segítünk a szolgáltatói szerződéskötések lebonyolításában. Díjazás ajánlat alapján.

3. lehetőség: Azoknak viszont akik nem ismerik a pontos lehetőségeket vagy nincs rá szabad szakember kapacitásuk és a lehető legnagyobb megtakarítást kívánják elérni, vállaljuk a teljes körű távközlési költségoptimalizálást. Sokéves szakmai tapasztalattal, alaposan átvizsgáljuk a műszaki és  szolgáltatói lehetőségeket, feltárva azok minden előnyös és hátrányos hatását. Mélyreható elemzéssel pontosan meghatározzuk a várható költségeket és megtakarításokat, majd a Megrendelővel véglegesített megoldás  kivitelezését lebonyolítjuk . Díjazás megtakarítás arányosan.


Költség optimalizálás:
A költségek optimalizálása során felülvizsgáljuk Megbízónk meglévő (igény szerint a vezetékes- és mobil telefon, valamint az Internet) szolgáltatási-szerződéseseit és tarifáit, valamint átvilágítjuk távközlési rendszerét, megkeresve azokat a pontokat, ahol új szerződéskötésekkel és műszaki megoldásokkal a hatékonyságot növelni vagy a költségeket csökkenteni lehet.
Ezek után testre szabott megoldásokat dolgozunk ki, a várható pontos költségek és a megtakarítások meghatározásával, melyek megvalósítását az Ügyféllel történő egyeztetés után végzünk el.
 
Hűségszerződéssel rendelkezők:
Az Ügyfelek gyakran úgy vélik, hogy "még nem járt le a hűségszerződésük és egyébként is elégedettek a szolgáltatójukkal, ezért nem kell tenniük semmit a költségcsökkentés terén".
Ezt a helyzetet kihasználva a szolgáltató addig nem is ajánlja meg a piaci viszonyoknak megfelelő, legkedvezőbb árat, ameddig nincs  rákényszerülve. A szolgáltató azt gondolja, hogy a hűségidő lejártával ad egy jelképes engedményt és végső esetben úgy is tehet egy utolsó, versenyképes ajánlatot.

Ezért érdemes időben, a szerződés lejárta előtt beszerezni szolgáltatói ajánlatokat, új műszaki megoldás lehetőségeket, megtakarítási számításokat, hogy felkészülten lehessen leülni a  szolgáltatóval tárgyalni, a szerződéshosszabbításról. Még akkor is ajánlott tisztában lenni a piaci lehetőségekkel, ha megvagyunk elégedve szolgáltatónkkal és vele szeretnénk a szerződést újrakötni, mert megvalósítható, konkurens ajánlatok birtokában lehet kedvező díjakat elérni. Továbbá a költségoptimalizálás során olyan  költségcsökkentő megoldásokat is találhatunk, amelyek a meglévő távközlési szerződésben foglaltak sértése nélkül megvalósíthatók, a hűségidő lejárta előtt.


Költségoptimalizálás menete
 • Szolgáltatói szerződések, számlák és távközlési rendszerek felülvizsgálata
 • Új szolgáltatói szerződéskötés-lehetőségek (árajánlatok) beszerzése
 • Új műszaki megoldások kidolgozása és azok költségvonzatának meghatározása
 • Az új szolgáltatói szerződések és műszaki megoldások hatásainak vizsgálata, várható megtakarítás kiszámolása
 • Megrendelővel közösen, a legoptimálisabb szolgáltatói ajánlat és műszaki megoldás kiválasztása
 • Szolgáltatói szerződések megkötésének lebonyolítása
 • Műszaki megoldások kivitelezése

Költségcsökkentési megoldások
 
Díjazás
A költségoptimalizálási szolgáltatásunk sikerdíjas tevékenység, a kiadási költségekkel csökkentett (új szerződéskötéssel felmerülő kiadások, műszaki beruházási ráfordítások és költségelemzési díj levonása után a) megtakarítás arányában történik.
 
Stabil gazdálkodással rendelkezőknek (Pl.: polgármesteri hivatalok) is lehetnek anyagi gondjaik és nem tudják megfinanszírozni a költségcsökkentés kissebb beruházásait, annak ellenére, hogy rövid időn belül megtérülnének. Ezen Ügyfeleknek megállapodás szerint, megelőlegezzük a felmerülő eszköz és beüzemelési díjait és csak a megtakarításból kell azokat megfizetni.
 
Nagyobb beruházások esetén (pl.: telefonalközpont csere) bérlet és lizing lehetőség áll rendelkezésre vagy segítséget nyújtunk a rendszerkiépítések EU pályázatos finanszírozásba.


  __________________________________________________________                      
  További hasznos oldalak:
>> Tegye fel kérdéseit árakról, eszközökről, szolgáltatásokról!
>> Internet telefónia, VoIP
>> Vezetékes távközlés


Kulcsszavak: telefon, távközlés, költségcsökkentés, olcsó, Békéscsaba
Távközlési költségcsökkentési megoldások

 

bottom

Támogatja a Joomla!. Designed by: Free Joomla Themes, hosting. Valid XHTML and CSS.